✨BEST HOSTESS @YOUR SERVICE!✨

🌟🥂🎉
Bij Best Hostess zijn we niet alleen hospitality experts; we zijn ook gepassioneerd over het toevoegen van creativiteit aan uw evenement. Ontdek deze unieke en verfijnde ervaringen die uw Kerst- of Nieuwjaarsevenement onvergetelijk maken en laat uw gasten versteld staan met onze exclusieve entertainmentdiensten:

🍾 De Taittinger Champagne Bar: Onze troef voor een sprankelend welkom. Laat uw gasten genieten van de verfijnde smaak van Taittinger champagne tijdens de feestelijke sfeer.

🥂 Levende Champagne Muur: Verwelkom uw gasten met bubbels. Onze levende muur is niet alleen een visueel spektakel, maar biedt ook een interactieve en unieke manier om champagne te serveren. (of een mooie cocktail!)

📸 Polaroid/ Instax Fotodames: Leg de mooiste momenten vast zodat de herinneringen voor altijd bewaard blijven. Onze professionele fotodames zorgen ervoor dat elk waardevol moment wordt vastgelegd, om te koesteren en te delen. Personalisatie met uw naam en/of logo op het fotolijstje is mogelijk!

🍹 Hippe Cocktailbars: Breng een vleugje smaak en stijl naar uw evenement met onze hippe cocktailbars. Onze mixologists bereiden op maat gemaakte cocktails die niet alleen de smaakpapillen prikkelen, maar ook zorgen voor een mooi spektakel op uw event.

Met deze innovatieve trends en ervaringen streven we ernaar om uw feest naar een hoger niveau te tillen, waardoor het een onvergetelijke gebeurtenis wordt voor al uw gasten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze sfeervolle entertainmentdiensten en maak van uw evenement memorabel! Mail uw wensen naar info@besthostess.nl

✨

Meer informatie over onze services?

Best Hostess staat 24/7 voor u klaar.