BEST HOSTESS HOSPITALITY SERVICES​

Welkom bij Best Hostess, waar we de kunst van het ontvangst tot in de puntjes beheersen.
Onze getalenteerde en charmante hostessen staan klaar om uw gasten te begroeten met een stralende glimlach, professionele flair en ongeëvenaarde gastvrijheid. Of het nu gaat om een sprankelende gala-avond, een bruisende beurs of een exclusief bedrijfsevenement, onze hostessen tillen de ervaring naar een hoger niveau. Met oog voor detail en een passie voor excellente service, zorgen ze voor een vlekkeloze uitvoering, zodat u zich kunt focussen op het succes van uw evenement.

Wij begrijpen dat elke gelegenheid uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Van het verwelkomen van gasten tot het verstrekken van informatie, het beheren van registraties of het creëren van een onvergetelijke sfeer, onze hostessen zijn de perfecte aanvulling op jouw evenement.

"Betover uw evenement met de perfecte gastvrijheid!"

Wilt u meer exposure voor uw bedrijf, uw productimago verbeteren of heeft u tijdelijk extra personeel nodig? Best Hostess helpt u graag! Met voldoende informatie over uw bedrijf of product, kunnen onze gastvrouwen met trots naar buiten treden als hét visitekaartje van uw bedrijf en er zo voor zorgen dat u uw handen vrij heeft voor andere zaken.
Kwaliteit en maatwerk staan bij Best Hostess hoog in het vaandel. De gastvrouwen van Best Hostess worden dan ook geselecteerd op specifieke inzetbaarheid, uitstraling, representativiteit, communicatievaardigheden en pro-activiteit. Zo bent u verzekerd van professioneel én passend personeel op uw evenement, beurs of bij uw marketingactie.


Hospitality Hostess

Onze ervaren gastvrouwen ontvangen uw gasten vriendelijk en zijn tijdelijk het visitekaartje van uw bedrijf.

Hostess Talents

Onze special talents komen in prachtige outfits en in gewenst thema.
Zij zullen uw event een extra cachet geven. Vraag naar de mogelijkheden.

Private Jet/Air Hostess

Onze Air hostess zorgt voor een upperclass ervaring en zorgt dat u veilig en comfortabel op de plaats van bestemming arriveert.

Receptioniste

Onze gastvrouwen staan garant voor een gastvrij entree voor uw medewerkers, bezoekers en gasten. Een warm en persoonlijk ontvangst maakt elk bezoek extra bijzonder. Ook voor korte periode zijn wij graag van dienst.

Scan/registratie Team

Onze gastvrouwen én heren kunnen het perfecte team zijn op uw evenement voor scanregistratie.
 

Best Hostess is actief in heel Nederland maar ondersteunt u ook graag internationaal.

Meer informatie over onze hospitality services?