WELKOM

Best Hostess

Wilt u meer exposure voor uw bedrijf, uw productimago verbeteren of heeft u tijdelijk extra personeel nodig? Best Hostess helpt u graag! Met voldoende informatie over uw bedrijf of product, kan onze gastvrouw met trots naar buiten treden als hét visitekaartje van uw bedrijf en er zo voor zorgen dat u uw handen vrij heeft voor andere zaken.

De professionele gastvrouwen van Best Hostess zijn een waardevolle toevoeging wanneer het gaat om uitstraling van uw bedrijf en de ontvangst en verzorging van uw gasten. Best Hostess richt zich op uw commerciële doelen, uw doelgroep en uw targets.

 

Social Distance Hostess

Best Hostess levert gastvrouwen voor social distancing volgens de regels van het RIVM & GGD.

Gift Delivery Hostess

Best Hostess bezorgt uw pakket persoonlijk, namens uw bedrijf veilig op 1,5 meter.

Hospitality Hostess

Representatieve gastvrouwen voor een hartelijke ontvangst van bezoekers op uw stand of evenement.

Hospitality Models

Promotiedames met een modellen achtergrond.

Private air hostess

Onze Air hostess zorgt voor een upperclass ervaring en zorgt dat u veilig en comfortabel op de plaats van bestemming arriveert.

Registratie Hostess

Onze gastvrouw biedt support in begeleiding en verwijzing van uw deelnemers en kunnen geheel zelfstandig worden ingezet als bijvoorbeeld sprekers- of VIP begeleiding.

Scanner Hostess

Onze dames en heren kunnen voor u het perfecte team zijn op uw evenement voor scanregistratie

Business Hostess

Elegante professionele sales dames die uw potentiële klanten op een proactieve wijze benaderen, informatie verschaffen en de bezoekers koppelen aan uw eigen sales medewerkers.

Business Sales Hostess

Demonstraties en promotionele acties kunnen een enorme impuls geven aan het verkopen van een product of dienst. Een zakelijke sales hostess spreekt proactief potentiële klanten aan, kan verkoopgesprekken houden en de gegevens noteren voor de follow-up.

International Business Hostess

Onze professionele hostesses spreken meerdere talen en zorgen voor een stijlvolle internationaal ontvangst op uw evenement of beursstand. Zij assisteren ook bij de vertaling van internationale (sales) gesprekken (Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Pools, Russisch en Chinees).

Best Hostess gastvrouw service is actief in heel Nederland maar ondersteunt u ook graag internationaal.

Meer informatie over onze gastvrouwen?

Best Hostess staat 24/7 voor u klaar.