Een hostess boeken voor uw evenement!

Bent u op zoek naar een of meerdere professionele hostesses voor uw evenement, congres of beurs? Dan bent u bij ons het aan het juiste adres. Met onze  ruime ervaring in het begeleiden van evenementen en bijeenkomsten, presentaties en congressen is het voor de hostesses van Best Hostess Services geen enkel probleem uw bedrijf te faciliteren. Al onze dames zijn zowel nationaal als internationaal inzetbaar. U kunt via het contactformulier meer informatie aanvragen over onze diensten of direct een hostess boeken. Omdat wij ons veelal in de evenementen wereld begeven is het niet altijd mogelijk direct telefonisch bereikbaar te zijn maar wij reageren zo snel als mogelijk op uw aanvraag per email, voicemail of whats app.

Onze opdrachtgevers!

Wij mogen met ons hostess bureau het vertrouwen genieten van diverse gerenommeerde opdrachtgevers als Ziggo, de Staatsloterij en verlenen wij regelmatig onze diensten op diverse beurzen als de Huishoudbeurs, de Autorai en de Vakantiebeurs. Wij voorzien u graag van het juiste advies en denken met u mee! Heeft u een internationaal evenement of bijeenkomst en wilt u een internationale hostess boeken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wij zijn gevestigd in de directe omgeving van Amsterdam en faciliteren evenementen in Rotterdam, Utrecht, Den Haag maar ook in de rest van Nederland. Een hostess boeken voor een evenement in het buitenland? Geen probleem, informeer nar de mogelijkheden. Verder verrichten wij ook air hostess services vanaf luchthaven Schiphol, vliegveld Rotterdam, Eindhoven en Antwerpen.

Plaats hier direct uw aanvraag voor het boeken van een hostess.