Hospitality training door professionals

Best Hostess is dé ervaren hospitality specialist met nationale en internationale expertise.

Best Hostess biedt ook professionele hospitality training en gastlessen op scholen. Vanuit een jarenlange praktijkervaring geeft Best Hostess met veel plezier de kennis door aan de toekomstige generatie.
Door het bedrijfsleven in de school te brengen, geven we een mooie aansluiting tussen scholing en arbeid. Onze trainingen helpen om een uitstekende eerste indruk te maken bij een stage of een eerste werkgever. Tijdens onze training geven wij de leerlingen een goed inzicht wat hospitality echt betekent. Wij helpen de leerlingen een stuk zelfvertrouwen op te bouwen alvorens zij zullen starten aan hun stage of werkplek. Met treffende verhalen en voorbeelden uit de praktijk is deze hands-on training een perfecte voorbereiding op een baan in de hospitality.

De Hospitality training(gastvrijheid en klantvriendelijkheid) bestaat o.a. uit:
– Hospitality & Communication
– Uiterlijke verzorging & Etiquette
– Stage voorbereiding en sollicitatie gesprekken
– Houding en Beweging
– Empathie/inlevingsvermogen
– Agressietraining
– Rollenspel

Deze training kan o.a. worden ingezet voor de opleidingen Leisure & Hospitality, Horeca, Hotelmanagement en Luchtvaartdienstverlening. Ook verzorgen wij Hospitality trainingen op maat bij uw bedrijf of opleidingen instituut.

“Onze interactieve lessen worden verzorgd door trainers met praktijkervaring. Wij maken leerlingen bewust hoe belangrijk een professionele houding, zelfvertrouwen en uitstraling is. Theoretische en praktijkgerichte kennis: een inspirerende combinatie voor een vliegende start”

Meer informatie over onze hospitality trainingen en opleidingen?