BEST HOSTESS SERVICES

HOSPITALITY TRAININGEN

Optimale klanttevredenheid.
Geef uw medewerkers een complete hospitality training van Best Hostess. Wij zorgen voor een professionele coaching om de service én communicatie voor de medewerkers te verbeteren, zowel richting de klant als intern. Met als uiteindelijke doel en garantie om de dienstverlening te optimaliseren voor de toekomst.

Onze interactieve lessen worden verzorgd door trainers met praktijkervaring. Wij maken de cursisten bewust hoe belangrijk een professionele houding, zelfvertrouwen en uitstraling is.
Theoretische en praktjkgerichte kennis, een inspirerende combinatie voor een vliegende start.
Best Hostess verzorgd hospitality trainingen op maat bij uw bedrijf of opleidingen instituut.

Hospitality training
Photo of attractive business lady hold arms big giftbox present from colleagues receiving best gift wear red luxury trousers suit blouse shirt isolated blue color background

GIFT DELIVERY HOSTESS

Uw (relatie)geschenken op een ludieke manier overhandigen?

Best Hostess bezorgt uw pakket persoonlijk, namens uw bedrijf veilig op 1,5 meter!
Juist in deze periode…..komt Best Hostess naar uw klant of geliefde toe.
Onze host of hostess brengt persoonlijk in net pak  uw boodschap of cadeau aan huis.

Een compliment, een cadeau, een hart onder de riem, een knuffel op anderhalve meter, het cadeau voor Valentijn…. u kunt het zo gek niet verzinnen of Best Hostess zorgt ervoor dat het in deze tijd toch nog speciaal wordt en onvergetelijk zal zijn.

BEST CONCIERGE SERVICES

Niet meer zelf zoeken, niet meer zelf boeken, Best Conciërge Services Nederland is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bespaar uzelf tijd en energie en laat Best Conciërge Services uw reisschema voor u plannen en boeken.

Een diner op een bijzondere bestemming, een chique hotelkamer, een prive-jet voor een meeting in het buitenland? Of misschien kennismaken met de leukste hotspots in Nederland, de beste plaatsen voor een concert of sportwedstrijd, Best Conciërge Services Nederland zal altijd het beste met u afstemmen.

Zie ook bestconciergeservices.com

hostess_auto

VIP BEGELEIDING

VIPbegeleiding vraagt om een sterk organisatorisch vermogen en snel kunnen schakelen. Onze VIPmanager waakt voor eventuele calamiteiten, zorgt ervoor dat technische en hospitality eisen rondom techniek en catering (riders) nageleefd worden en is verantwoordelijk voor het aanhouden van strakke tijdschema’s tijdens evenementen. De spil in de communicatie tussen opdrachtgever, techniek, veiligheid en artiest.

Afhankelijk van de soort opdracht kunnen onze medewerkers ingezet worden voor uiteenlopende zaken, van logistiek tot complete persoonsbeveiliging van de artiest.
Best Hostess werkt met haar eigen beveiligingsbureau en privéchauffeursdiensten.

Meer informatie over onze gastvrouwen?

Best Hostess staat 24/7 voor u klaar.