Beurzen & Congressen

Wilt u meer exposure, uw productimago verbeteren of heeft u tijdelijk extra personeel nodig? De gastvrouwen van Best Hostess komen u graag ondersteunen op beurzen, congressen en seminars. Zij zullen daarbij uw product met veel enthousiasme promoten.

Onze hostesses hebben een behoorlijke dosis ervaring in het begeleiden van klanten op vakbeurzen, congressen, symposia, recepties en seminars. Ok bieden wij ondersteuning bij concerten en tijdens diners. Het tijdig ontvangen van voldoende informatie over uw bedrijf of produkt is een pré. Op die manier kunnen wij met voldoende kennis en trots naar buiten treden als hét visitekaartje van uw bedrijf. Zo heeft u zelf uw handen vrij voor andere zaken. Best Hostess is actief in heel Nederland maar ook bereid om u in het buitenland te ondersteunen. Onze gastvrouwen spreken naast Nederlands en Engels ook Duits, Spaans, Russisch en Italiaans.

Onze gastvrouwen zijn standaard gekleed in een zwart kostuum. Indien gewenst passen zij zich ook aan naar de gewenste dresscode voor het betreffende evenement.

Gastvrouw voor Beurzen en Congressen
Gastvrouw voor Beurzen en Congressen

Een gastvrouw op uw beurs of congres?