BEST HOSTESS SERVICES

HOSPITALITY TRAININGEN

Optimale klanttevredenheid.
Geef uw medewerkers een complete hospitality training van Best Hostess. Wij zorgen voor een professionele coaching om de service én communicatie voor de medewerkers te verbeteren, zowel richting de klant als intern, met als uiteindelijke doel en garantie om de dienstverlening te optimaliseren voor de toekomst. Onze interactieve lessen worden verzorgd door trainers met praktijkervaring. Wij maken de cursisten met theoretische en praktijkgerichte kennis bewust hoe belangrijk een professionele houding, zelfvertrouwen en uitstraling is.  
Best Hostess verzorgd hospitality trainingen op maat bij uw bedrijf of opleidingen instituut.

Call,Center.,Blonde,Business,Woman,Sitting,In,Headset,At,Customer

BEST HOSTESS RECEPTIEDIENSTEN

Onze gastvrouwen staan garant voor een gastvrij entree voor medewerkers, bezoekers en gasten. Een warm en persoonlijk ontvangst maakt elk bezoek extra bijzonder.

Onze dames zijn representatief en zullen het visitekaartje van uw organisatie zijn.
Ook voor korte periode zijn wij graag van dienst.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u een mail sturen naar info@besthostess.nl

BEST CONCIERGE SERVICES

Best Concierge Services, uw concierge en lifestyle managent bureau. Onze toegewijde lifestylemanagers ondersteunen u op alle gebieden die nodig zijn om uw levensstijl te beheren, zodat u tijd overhoudt om te besteden aan de dingen die u leuk vindt.

We kunnen bellen, afspraken maken, aanbevelen, onderzoeken, reserveren, bestellen, wachten, regelen, winkelen, boodschappen doen … alles wat u nodig hebt, wanneer u het nodig hebt.

Dankzij onze ervaring en ons netwerk, … besparen we u tijd, geld en garanderen we u de best mogelijke service.

Meer informatie:  bestconciergeservices.com

hostess_auto

VIP BEGELEIDING

VIP-begeleiding vraagt om een sterk organisatorisch vermogen en snel kunnen schakelen. Onze VIPmanager waakt voor eventuele calamiteiten, zorgt ervoor dat technische en hospitality eisen rondom techniek en catering (riders) nageleefd worden en is verantwoordelijk voor het aanhouden van strakke tijdschema’s tijdens evenementen. De spil in de communicatie tussen opdrachtgever, techniek, veiligheid en artiest.
Afhankelijk van de soort opdracht kunnen onze medewerkers ingezet worden voor uiteenlopende zaken, van logistiek tot complete persoonsbeveiliging van de artiest.

Best Hostess werkt met haar eigen beveiligingsbureau en privéchauffeursdiensten.

Meer informatie over Best Hostess?

Best Hostess staat 24/7 voor u klaar.